Skip to main content

Improving ...

Short account of what I did:
- I signed up for Machine Learning Stanford course (Link);
- I registered on AI&BigData conference in Odessa Link;
- I am trying to study Clojure.

After studying Clojure I'll describe all troubles which I got during studying and I'll write about my impression of the conference too.

Comments

Popular posts from this blog

Some notes about transportation problem

Hello guys. After work I remembered my studying at university. My first thoughts is about solving Monge–Kantorovich transportation problem using a modification of simplex method known as Method of Potentials. Transportation theory investigates methods for optimal allocation resources among consumers and transportation them with minimum cost. For example, suppose we have some factories which provide materials and shops which consume it. (To be continued)

Університет нафти і газу

Всім привіт. Я поступив в національний технічний університет Нафти і Газу. Поступив на 2 курс, хоча мав б бути на третьому. Я дякую, за те, що поступив на другий курс на держ. форму. Але не все так просто. Потрібно перезаразувати години предметів, які вчили в універі на 1 і частково на 2 курсі, для того щоб без проблем перейти на 3 курс. На рахунок програмування, майже нічого нового немає. Хіба що будем вчити Java на на предметі "технологія розробки ПЗ". Ось і все, що я хотів написати. Всім удачі!

Давно не писав

Я давно нічого нового не писав в блог. Дата публікації останньої статті аж за 9 вересня 2010 року а на вулиці скоро 2014 рік. Пройшло більше ніж 3 роки, а чи багато змінилося за цих три роки? Ну я закінчив університет, влаштувався на роботу. Зараз хочу почати писати деякі статті в блог, здебільшого заради вивчення нових трендів у програмуванні і структуризації своїх знань, думаю блог якраз для цього призначений. В мене трохи наполеонівські плани по вивченню всяких технологій, але я думаю що зможу. В принципі зараз я поставив собі вектор це js (як і front-end так і back-end) і фінансова математика. Також я вирішив повністю змінити свій розпорядок дня. Тепер в мене буде підйом мінімум в 6.00, далі планую перенести на 5.00. Кожний день (буду старатися) писати в блог як ідуть успіхи. Наразі все.